Életmód program

egészséges életmód

Az életmód program célja, hogy támogasson, segítséget nyújtson neked abban, hogy energikus, aktív, fitt anyuka legyél. Ne a fitnesz modell formára törekedj, nem kell extra frusztráció a néha egyébként is nehéz hétköznapokban, legyél inkább csinos, kiegyensúlyozott, egészséges nő! A program az egészséges élet három területére fókuszálva, komplexen támogatja annak az életmódnak a kialakítását, amivel ezt megvalósíthatod. A te elszántságoddal, odafigyeléseddel, tudatosságoddal menni fog! Válaszd ki a programok közül a számodra leginkább megfelelő csomagot, és indulj el az úton!

Ha a választásban elakadtál, kérdezz bátran, itt megtalálod elérhetőségeimet vagy tedd fel kérdésed lap alján található űrlap segítségével.

  • Amennyiben 3 hónapon belül szültél, neked azt javasolnám, hogy várj picit még a programhoz való csatlakozással. Természetesen addig is figyelj oda étkezésedre, de ne kezdj még diétába. Adj időt a szervezetednek regenerálódni, majd óvatosan, fokozatosan térj vissza a mozgáshoz. Néhány dologra mindenképpen figyelmet kell fordítanod a terhesség és szülés alatt testedben bekövetkező változások miatt, a regenerációd és a szoptatás sikeressége érdekében. Az első időszakhoz ebben a cikkben találsz segítséget. Konzultálj orvosoddal, védőnőddel, és ha készen állsz, szeretettel várlak vissza valamely programomba!
  • Erős és szilárd belső motivációd és nagy önuralmad van? Inkább edzel otthon egyedül, saját időbeosztásod szerint? Nem szeretnél/tudsz sokat áldozni az életmódváltás első lépéseire, de szeretnél belekezdeni egy hatékony programba? (Figyelem! Ha csak ez utóbbira igen a válaszod, de nem vagy elég elszánt, nem tudod egyedül fegyelmezetten végigcsinálni a sorvezetőként szolgáló programot, akkor sajnos nem ez a módszer a jó választás!) Tudj meg többet az Önjárók programjáról!
  • Megvan az elhatározásod, hogy végigcsinálod a programot, de mindenképpen szükségesnek érzel hozzá személyes támogatást is. Szeretnéd a javasolt mozgássort hatékonyan, helyesen végrehajtani, de ehhez úgy érzed szükséged van szakemberre? Szívesebben kimozdulnál otthonról edzeni, inkább társaságban sportolnál? Nem probléma alkalmazkodni kis csoportos edzés időpontjához? Szükséged van a táplálkozásod kapcsán két hetente visszacsatolásra, korrekciókra? Nézd meg, mit kínál a Támogatott program!
  • A leghatékonyabban szeretnél belevágni a programba? Úgy érzed, legalább az elején szükséged van szoros támogatásra? Szeretnél minél személyre szabottabb tanácsok mellett minél nagyobb rugalmasságot? Személyes támogatásra van szükséged, de nem tudsz alkalmazkodni mások időbeosztásához? Kizárólagos figyelmet szeretnél? Kifejezetten neked szóló javaslatot, tervet szeretnél, időt szeretnél nyerni ezzel is magadnak? Ismerkedj meg a Személyes fejlődés program részleteivel!

A programok összehasonlításában az alábbi táblázat lehet segítségedre:

Hamarosan….

Ahogy látod, ezek az életmód programok komplexen támogatják az egészséges életmód kialakítását és fenntartását. A részvételnek legnagyobb haszna a kezdeti időszakban van, hogy kialakulhassanak azok a szokások, amelyek biztosítják a változást, és meglegyenek azok az alapok, amikre a későbbiekben építve már önállóan és automatikusan alkalmazni tudod egészségtudatos életmód folytatásához szükséges rutinokat. Amennyiben úgy érzed, hogy táplálkozási szokásaidban megkaptad az iránymutatást és/vagy már egészségesen étkezel, de a mozgásban mindenképpen szükséged van segítségre, akkor is állok rendelkezésedre, erről bővebben az edzési lehetőségek menüpontban tudsz tájékozódni.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy nem állsz még készen a változásra, nincs meg a kellő motivációd vagy kicsit többet szeretnél még tudni róla, miért és hogyan érdemes belevágni, úgy javaslom, hogy töltsd le “Az egészséges életmód alapjairól” című tanulmányomat, és iratkozz fel hírlevelemre! Tedd meg ma az első lépést, és ne várj sokat a következővel sem, remélem, hamarosan téged is egyik programomban üdvözölhetlek! Kérem a tanulmányt!

Hamarosan…