Hírlevél feliratkozás

Miért iratkozz fel?

  • Tanulmány az egészséges életmód alapjairólFeliratkozáskor megkapod az általam kiemelt 3 témában készített tanulmányt, amely összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, hogy időt nyerjek neked. (Az interneten valóban sok minden elérhető, de az információkat összegyűjteni rengeteg idő, ráadásul gyakran egymásnak ellentmondó írásokba ütközünk.)
  • Segítséget kapsz az életmódváltáshoz való önálló, kis lépésekben történő közeledéséhez egy 21 napos ingyenes programon keresztül. első lépések a változás feléA mozgást, étkezést és feltöltődést felölelő programot egy 21 napos kihívás keretében eléred a tanulmány mellékletében, illetve amennyiben igényled, naponta egy rövid, néhány mondatos kiegészítést is kaphatsz hozzá e-mailben (erre az időszakos levélre külön iratkozhatsz fel az első hírlevelemben található linken).
  • A hírlevélben hasznos információkat találsz, a főbb aktuális cikkek, ajánlók és program lehetőségek mellett értesülhetsz akciókról, illetve további tanulmányokhoz juthatsz, amelyek csak a hírlevélre feliratkozottak számára elérhetők.
  • A hírlevél nem spam, amennyiben valamely okból a későbbiekben mégsem szeretnéd leveleimet megkapni, úgy arról bármikor leiratkozhatsz.

Név*
Email*


Figyelem! Az oldal fejlesztés alatt áll, többek között a hírlevélfeliratkozáshoz szükséges adatkezelési nyilatkozat is kidolgozás alatt van, NAIH engedélyezés még szükséges ezen tevékenységemhez!